Események betöltése

Egy új színfolt a Villányi borvidék gasztronómiai kínálatában.
Egy konyha Palkonyán? Akkor legyen a neve PalKonyha!

Kik vagyunk?

A legfontosabb, hogy mi NEM ÉTTEREM VAGYUNK! *

Van egy paraszt kemencénk, van egy bográcsunk, és van egy grillsütőnk.

Van egy szép régi paraszt portánk, van egy csodás fűszer kertünk, sok gyümölcsfánk alattuk ugrándozó vidám bárányaink.

Van jó levegőnk, csodás borvidékünk, kiváló boraink, vidám vincelléreink, falusi nyugalmunk és vendégszeretetünk.

Mi kell még?

Szívügyünk a kedves, családias vendéglátás, melyet mi sem bizonyít jobban, mint, hogy a nappalinkban rendeztük be a néhány asztalos kis vendéglőnket.

Kicsik vagyunk és szeretnénk is azok maradni. Fontos, hogy mi nem vagyunk étterem! Étlapunk sincs. Minden hétvégén kifőzünk valamit, amit szeretettel kínálunk Vendégeinknek, Barátainknak.

A Villányi borvidék legújabb gasztronómiai színfoltjaként, amolyan kulináris műhelyként kívánjuk színesíteni a borvidékünk kínálatát.

Konyhánk küldetése, hogy a helyi termelők alapanyagaiból, a nagyszülőktől ellesett fortélyokkal, helyben, minden nap frissen készített finomságokkal kényeztessük a faluba látogató ínyenceket.

Reggel falusi reggelivel, illatos teákkal, gőzölgő kávéval, délben napi bográccsal, illetve a régi baranyai hagyományokat felélesztve szabad tűzön cserépedényekben készített különlegességekkel és rétessel, este kemencés vacsorával vagy akár különleges borvacsorákkal várjuk vendégeinket.

 • Cím: 7771 Palkonya, Fő u. 76.
 • Tel.: +36306300401
 • Weboldal: http://palkonyha.hu/palkonyha-a-falu-izei/
 • Kapcsolattartó: Pauli Zoltán
 • E-mail: info@fecskehaz.hu
 • Nyitvatartás:

  Bejelentkezésre

 • Kapacitás: 40-fő
 • Kínál-e étkezést:

  Napi ajánlat szerinti menük

 • Foglalási feltételek:

  GYIK: Mivel nem étterem vagyunk, ezért kérlek olvasd át a foglalás menetéről szóló néhány gyakori kérdést.

  Elég érkezés előtt telefonon foglalni? Nem. Lakásétterem vagyunk, személyre szabottan főzünk. Mindent frissen készítünk és annyi adagot, ahány foglalásunk van. Foglalj ezért írásban, min.1-2-nappal a tervezett érkezésed előtt.
  Minden hétvégén főztök? Nem. Kizárólag előzetes foglalásra készítjük el az ételeket.
  Érkezhetek írásos foglalás nélkül is? Sajnos erre nem vagyunk felkészülve. Egyes tematikus rendezvényeinken, fesztiválok alkalmával nem szükséges foglalás. Ezen időpontokról weboldalunkon és a facebookon adunk tájékoztatást.
  Tudok étlapról választani? Nem. Minden nap csak egyféle menüt készítünk, de minden kívánságra nyitottak vagyunk ha azt előzetesen egyeztetjük.
  Sütidélutánokra is szükséges írásos foglalás? Igen feltétlenül. Bizonyos esetekben elég a facebook eseményhez csatlakoznod, hogy tudjuk, számíthatunk az érkezésedre.
  Ha bármilyen kérdésed van keress a 06 30 630 0401-es számon.

 • Étkezési lehetőség:
  Hideg konyhás
  Meleg konyhás

PalKonyha a falusi lakásétterem eseményei:

Események List Navigation

2017. április

Hú!SVÉT+SWEET Palkonyán

április 22. - április 23.
PalKonyha a falusi lakásétterem, 7771 Palkonya, Fő u. 76.

2017-ben is húsvét után egy héttel, április 22-23-án Hú!SVÉT+7 Palkonyán! Tavaszi kulináris séta, igazi gasztro-piknik, családi programok a Villányi borvidék legszebb falujában, az egy utcás Palkonyán! Húsvét után egy héttel STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTEREMEK, udvarházak, műemlék pincék, családi pincészetek készülődnek sok szeretettel, hogy finom borokkal, kemencés és grill ételekkel, házi süteményekkel, programokkal kényeztessék vendégeiket. Részletes program itt!

Részletek
2017. május

Kézműves Burger & Sör hétvége Palkonyán sztárvendégekkel

május 13. - május 14.
PalKonyha a falusi lakásétterem, 7771 Palkonya, Fő u. 76.

Amennyiben te is – hozzám hasonlóan – szenvedélyes rajongója vagy a szaftos, dzsúúúszi, brutál finom burgereknek és a gazdag ízű kézműves, élesztős söröknek, akkor eljön a kánaááán! Szeretettel invitállak Palkonyara, ahol egy egész hétvégén keresztül sütögetjük a burgereket a műfaj hazai legjobb képviselőjével Háda Imre barátommal és Noszlopy Edina burger hercegnővel. Lesz Dj, jó zenék, kézműves sörválogatás, házi sütik, meglepetés vendégek, egész hétvégés lassulás. Nagyon-nagyon-nagyon jóóó lesz, véssétek be a naptárba és gyerteeek!

Részletek
2017. június

Popup Wine Lounge 1.0 – Palkonya

június 23. - június 24.
PalKonyha a falusi lakásétterem, 7771 Palkonya, Fő u. 76.

Jó borok, jó kaják, jó arcok...jó helyen! Ismét popup wine lounge Palkonyán. Raklap bor-bár, foodtruck, streetfood, dj, zene, fényfestés, lazulás különleges helyszíneken. Részletek hamarosan.

Részletek
2017. július

Popup Wine Lounge 2.0 – Palkonya

július 28. - július 29.
PalKonyha a falusi lakásétterem, 7771 Palkonya, Fő u. 76.

Jó borok, jó kaják, jó arcok...jó helyen! Ismét popup wine lounge Palkonyán. Raklap bor-bár, foodtruck, streetfood, dj, zene, fényfestés, lazulás különleges helyszíneken. Részletek hamarosan.

Részletek
+ Export Listed Események
arrow_upward