Események betöltése

Palkonya közepén a templom mellett található vendégházunk jóval az első világháború előtt épült. Több épületből tevődik össze, mely jellegzetes sváb építészeti jegyeket mutat. A gazdasági épületek 7 különböző magasságú tetőszerkezetének köszönhetően olyan atmoszférája van az udvarnak, mintha egy másik kis faluba toppantunk volna be a falun belül.

A nagy házban három komfortos szoba található és itt található még a hangulatos kandallóval rendelkező nappali is, mely alkalmi jelleggel vendéglőként szolgál a ház vendégei számára*.

A szobák mindegyike fürdőszobás és pótágyazható. Az udvarban zárt parkolási lehetőség biztosított.

Van egy paraszt kemencénk, van egy bográcsunk, és van egy grillsütőnk.
Van egy szép régi paraszt portánk, van egy csodás fűszer kertünk, sok gyümölcsfánk alattuk ugrándozó vidám bárányaink.
Van jó levegőnk, csodás borvidékünk, kiváló boraink, vidám vincelléreink, falusi nyugalmunk és vendégszeretetünk.
Mi kell még?

Szívügyünk a kedves, családias vendéglátás, melyet mi sem bizonyít jobban, mint, hogy a nappalinkban rendeztük be a néhány asztalos kis vendéglőnket.

Kicsik vagyunk és szeretnénk is azok maradni. Fontos, hogy mi nem vagyunk étterem! Étlapunk sincs. Minden hétvégén kifőzünk valamit, amit szeretettel kínálunk Vendégeinknek, Barátainknak.

A Villányi borvidék legújabb gasztronómiai színfoltjaként, amolyan kulináris műhelyként kívánjuk színesíteni a borvidékünk kínálatát.

Konyhánk küldetése, hogy a helyi termelők alapanyagaiból, a nagyszülőktől ellesett fortélyokkal, helyben, minden nap frissen készített finomságokkal kényeztessük a faluba látogató ínyenceket.

Reggel falusi reggelivel, illatos teákkal, gőzölgő kávéval, délben napi bográccsal, illetve a régi baranyai hagyományokat felélesztve szabad tűzön cserépedényekben készített különlegességekkel és rétessel, este kemencés vacsorával vagy akár különleges borvacsorákkal várjuk vendégeinket.

 • Cím: 7771Palkonya,Fő u. 76.
 • Tel.: 06 30 630 0401
 • Weboldal: http://palkonyha.hu
 • Kapcsolattartó: Pauli Zoltán
 • E-mail: info@fecskehaz.hu
 • Nyitvatartás:

  bejelentkezésre

 • Szállás típusa: Vendégház, lakásétterem
 • Kapacitás: szállás 6-8-fő, étterem 24-fő
 • Kínál-e étkezést:

  Egy új színfolt a Villányi borvidék gasztronómiai kínálatában.
  Egy konyha Palkonyán? Akkor legyen a neve PalKonyha!
  Kik vagyunk?
  A legfontosabb, hogy mi NEM ÉTTEREM VAGYUNK!

 • Foglalási feltételek:

  GYIK: Mivel nem étterem vagyunk, ezért kérlek olvasd át a foglalás menetéről szóló néhány gyakori kérdést.

  Elég érkezés előtt telefonon foglalni? Nem. Lakásétterem vagyunk, személyre szabottan főzünk. Mindent frissen készítünk és annyi adagot, ahány foglalásunk van. Foglalj ezért írásban, min.1-2-nappal a tervezett érkezésed előtt.
  Minden hétvégén főztök? Nem. Kizárólag előzetes foglalásra készítjük el az ételeket.
  Érkezhetek írásos foglalás nélkül is? Sajnos erre nem vagyunk felkészülve. Egyes tematikus rendezvényeinken, fesztiválok alkalmával nem szükséges foglalás. Ezen időpontokról weboldalunkon és a facebookon adunk tájékoztatást.
  Tudok étlapról választani? Nem. Minden nap csak egyféle menüt készítünk, de minden kívánságra nyitottak vagyunk ha azt előzetesen egyeztetjük.
  Sütidélutánokra is szükséges írásos foglalás? Igen feltétlenül. Bizonyos esetekben elég a facebook eseményhez csatlakoznod, hogy tudjuk, számíthatunk az érkezésedre.
  Ha bármilyen kérdésed van keress a 06 30 630 0401-es számon.

 • Étkezési lehetőség:
  Hideg konyhás
  Meleg konyhás
 • Szállás típusa, minősítése: vendégház, minősítése: 4 napraforgó
arrow_upward