Térképek, útvonalak

Térképek

Fedezd fel Palkonyát és a Villányi borvidéket akár egy kellemes gyalogtúra vagy biciklis kirándulás során! Térképeink segítenek útbaigazodni, hogy könnyedén megtaláld kedvenc palkonyai borászaid pincéit vagy akár legjobb éttermeinket, ahol izgalmas gasztrokalandokkal várunk Téged.

Palkonya Gasztrofalu Térkép

Ismerd meg szeretett falunkat és annak minden magával ragadó pontját! Palkonya térképünkön megtalálod a helyi pincészeteket, éttermeket, szállásadókat egyaránt, valamint feltüntettük többek között a fontos túraútvonalainkat és látnivalóinkat is. Vedd nyakadba Palkonyát és lassulj be velünk!

Tipp: Térképünket a képre kattintva akár le is töltheted, így bármikor kéznél lesz kirándulásod során.

Villányi Borvidék Térkép

Kirándulás Palkonyáról Kisharsányba a hegyen keresztül? Esetleg kirándulás Villányba? Böngészd át a borvidék térképét és szerezz még több élményt!

Feltöltés alatt…

Menetrendek

Ugye Te sem szeretnél lemaradni a jobbnál jobb palkonyai borokról és a borvidéki élményekről? Hagyd otthon az autót és gyere tömegközlekedési eszközökkel! Az alábbiakban összegyűjtöttük Neked, hogy milyen alternatívák közül választhatsz, ha Palkonyára látogatnál:

Vonatjáratok

Ha az egyszerű és gyors megoldásokat kedveled, akkor van egy jó hírünk! Palkonyát megközelíteni legkönnyebben vonattal tudod, Pécs – Mohács irányvonalában.
A részletes menetrendre az alábbi oldalon kereshetsz:
https://elvira.mav-start.hu/

Buszjáratok

Ha a busz kényelmesebb tömegközlekedési eszköz számodra, látogass el a következő weboldalra és tervezd meg utazásod. Az úti cél: Palkonya!
https://www.menetrendek.hu/

Taxi elérhetőségek

Az egész este átmulatott Nyitott Pincék után ráeszmélsz, hogy a vonat csak órák múltán jön érted? Ne búsulj, lesznek akik haza visznek.
Keresd őket az alábbi elérhetőségek egyikén:
Villányi Taxi  +36 30 335 5495
Volán Taxi  +36 72 333 333 | +36 72 555 555
Taxi 900  +36 20 572 3839 | + 36 72 777 777

arrow_upward