Kenyér illata 2021

Újra itt a Kenyér illata!
Egy nap, amikor minden a kenyérről szól…
2021.06.05.
Nagy öröm, hogy idén is meghirdethetjük a Kenyér illata eseményünket, amelyet a PalKOnyha, Speiz, Panzió és a Hárságyi Pince, Triflafater szervez. Várunk pékeket vendégként Palkonya Gasztrofaluba, lesznek workshopok elismert és tapasztalt szakértőkkel, tervezünk beszélgetéseket élettörténetekkel,
vendégünk lesz egy Malom is, sőt még egy “szépségversenyt” is szeretnénk hirdetni.
PROGRAMOK/HELYSZÍNEK:
HÁRSÁGYI PINCE: KATA KENYERE Pécsről. Fantasztikus kovászos kenyerek Katától, aki 100% kovásszal és 100% odaadással készít kenyereket, szívből, szívesen.
Vendégünk lesz Mester Robi a KIRÁLY PÉKSÉG és Trs. Soltvadkertről. Robi a Panettone Nagy Mestere, amit most is kóstolhattak.
PAVILON PALKONYA: Váczi Gergelyt a pécsi ORMA GERILLA PÉKSÉG-ből ismerjük. Lenyűgöző tudással és odaadással készít kenyereket és sok más izgalmas finomságot, különleges lisztekből.
BORVIRÁG VENDÉGHÁZ UDVARA: Újra itt a GARAT MALOM, sok finom liszttel érkeznek és még előadást is hallgathatunk egy molnártól. Igazi izgalom, családias csapat Mohácsról.
VAJBISZTRÓ: Vendége KOVÁSZÁLOM Pécsről, aki nemcsak kenyereket, de kovászos kalácsot is hoz nekünk, illetve PÉKVIRÁG is itt lesz finomságaival.
PALKONYHA programjai 12 órától:
A már jól megszokott Palkonyha Kovász csapat ismét összeáll, és kiegészül egy újabb kedves barátunkkal. Akikkel találkozhatsz idén:
– Ormós Gabi (Jenői pékség) két izgalmas előadást is tart majd.
– Szabadfi Szabolcs (Szabi Pék) nem csak kenyerekkel, pizzákkal vendégeskedik nálunk, hanem egy szuper pizza & focaccia előadást is tart majd.
– Mester Miki ezúttal a házigazdákkal együttműködésben készíti a kovászos Palkonyha király búza cipókat.
– Wolf András séffel pedig ismét kenyér tematikájú gourmet vacsorát készítünk majd közösen.
arrow_upward