Mokos Pincészet

Események betöltése

Családi Pincészetünk három generáció óta van jelen a Villányi Borvidék életében. Palkonya egyik legmeghatározóbb pincészeteként azon dolgozunk, hogy a kisebb borvidéki települések kulturális életét felpezsdítsük, melyhez nagyban hozzájárul színház- és rendezvénytermünk. Szőlőültetvényeinken, a Weingarten dűlőben megtalálhatóak a régióra jellemző hazai és nemzetközi, elsősorban kékszőlőfajták. Tematikus borkóstolóink, vezetett pincészetlátogatás, valamint ínyenc borvacsoráink során vendégeink belekóstolhatnak a valódi borvidéki életérzésbe.

Gyümölcsbor különlegességek

A hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozunk. A 45 hektáron elterülő, napsütötte gyümölcsösünkben többek között meggy, szilva, őszi- és kajszibarackot is termesztünk, így gyümölcsborainkat és házi pálinkáinkat kizárólag friss, zamatos, hazai gyümölcsökből készítjük a reduktív borokhoz hasonló technológiai eljárással. A saját termelésű gyümölcseinkből 100%-os gyümölcsmustokat is készítünk, melyek víz- és tartósítószer hozzáadása nélkül készülnek, egészségesek és zamatosak.

 

Életre szóló élmények a Nagy Napon

A Mokos Pincészet csodás környezetével és 360 fős rendezvénytermével tökéletes esküvő helyszínként szolgál kis- és nagylétszámú esküvőknek egyaránt. A polgári szertartáshoz mesés helyszínt nyújt a palkonyai halastavak partja vagy a festői hátteret biztosító panorámás borteraszunk, míg rendezvénytermünk professzionális technikai háttérével és hangulatos fényjátékával varázsolja különlegessé a lakodalom hangulatát.

Csapatépítés borozós játékokkal

Nem csak esküvők, hanem csapatépítő összejövetelekre is remek lehetőséget kínál pincészetünk. Nyomozós Borozós Játékunk krimibe illő kalandokat tartogat, ahol mindenki egy igazi szuper detektívvé válhat az adrenalinfokozó agytekervénytorna során. Ha azonban valaki egy szüreti kikapcsolódásra vágyik családjával, barátaival, ismerőseivel a Mokos Pincészet Élményszüret programja garantált szórakozást és élményt nyújt mindenki számára. Pálinkás bemelegítés, vidám szüretelés, paraszttálas ebéd, korlátlan rosé fogyasztás és kreatív szüreti játékok teszik emlékezetessé a nálunk töltött időt. Mint látható, a Mokos Pincészet igen sokszínű szolgáltatásokkal, igazi program kavalkáddal várja az ide látogatókat.

Feltöltődés és kikapcsolódás

Ha baráti társasággal, vagy családjával érkezik a Villányi Borvidékre, és szívesen megkóstolná borainkat, megtekintené a Mokos Családi Pincészet birtokát, akkor mindehhez ideális kiindulópont palkonyai vendégházunk. A 22 fős Mokos Vendégház a palkonyai tó partján, csodás természeti környezetben található. A Mokos Családi vállalkozás részét képezi a villánykövesdi Hotel Cabernet*** is. Ha szeretné átélni az autentikus borvidéki élményt, de nem mondana le egy háromcsillagos szálloda kényelméről, akkor foglaljon szállást a Hotel Cabernetben! A hotel 25 db szobával, egy mediterrán borterasszal, konferencia- és billiárd teremmel és egy újhullámos burgerezővel várja a borturistákat! A Sárga Ház Borgerező és Grill Bisztróban helyi alapanyagokból készült újhullámos hamburgereket, grillételeket kóstolhatsz, melyeket ötvözünk családi pincészetünk, a Mokos Pincészet legkiválóbb borainak zamatával.

Keresd a Mokos Pincészet legfrissebb híreit honlapunkon vagy közösségi oldalainkon!

Weboldal: www.mokos.hu

Facebook: www.facebook.com/mokospince

Instagram: www.instagram.com/mokospinceszet

 • Cím: 7771 Palkonya, Hegyalja út 1.
 • Tel.: +36 72 200 201
 • Weboldal: www.mokos.hu
 • Kapcsolattartó: Mokos Péter, Mokos Balázs
 • E-mail: info@mokos.hu
 • Nyitvatartás:

  H-Cs: 8:00-18:00
  P: 8:00-20:00
  Sz: 10:00-20:00
  V: 10:00-18:00

  Téli nyitvatartás:
  H-P: 8:00-18:00
  Sz: 10:00-18:00
  V: Zárva

 • Pinceszolgáltatások:

  csapatépítő játékok, nyomozós borozós játék, esküvő- és rendezvényhelyszín, vezetett pincészetlátogatás, borkóstolók, borvacsorák

 • Kapacitás: Borkóstoló terem: 70-fő, Színházterem: 360 fős - vendéglátás esetén 170 fős
 • Kínál-e étkezést:

  Mesterszakácsaink azon dolgoznak, hogy a kiváló Mokos borok mellé ínycsiklandó ételeket, egyedi kulináris élményeket nyújthassunk vendégeink számára. Bejelentkezésre hideg vagy meleg étellel várjuk borvacsoráinkon, és igény szerint rendezvények alkalmával.

 • Étkezési lehetőség:
  Hideg konyhás
  Meleg konyhás

Mokos Pincészet eseményei:

 • Sajnos nincs találat.

Események lista navigáció

Mokos Pincészet hírei:

arrow_upward