Borvirág Vendégház

Események betöltése

A Borvirág Vendégház autentikus falusi környezetben, az országosan védett palkonyai műemléki pincesoron található, amelyben maximális komfortfokozattal várjuk a baráti társaságokat és családokat.

A Borvirág Vendégház az országosan védett műemléki pincesoron helyezkedik el Palkonyán a Villány-Siklósi Borúton. Házunk kitűnik a pincesoron, hiszen az egyetlen épület, amely kétszintes, valamint amelyhez kertrészlet is tartozik. A Borvirág Vendégház kettős funkciót tölt be: a ház felső szintjén működik falusi magánszállásunk, míg az alsó szinten borospince található. A vendégház melletti pincében, a Kóstolóházban tartjuk a Hárságyi Pincészet borkóstolóit. A berendezéssel igyekeztünk megőrizni a ház és a tájegység jellemző értékeit. Vendégházunkat elsősorban baráti társaságoknak, illetve gyerekes családoknak ajánljuk. A szállás bababarát, így kisgyermekes családoknak is ideális.

A házhoz tartozik egy kis kert, mely alkalmas kerti grillezésre, kikapcsolódásra.

Vendégházunkat 2004 pünkösdjén nyitottuk meg. Kialakításakor célunk volt, hogy a modern, mai kornak megfelelő komfortot nyújtsuk hangulatos falusi, pincesori miliőben. A Borvirág Vendégház megkapta a falusi magánszálláshelyek legmagasabb minősítését, a négy napraforgót, emellett a Villány-Siklósi Borút tagjává is avatták.

A Vendégház legnagyobb része vályogtéglából épült, így nyáron a Palkonyára jellemző mediterrán melegben kellemesen hűvös, míg télen meleg. Vendégházunk márciustól novemberig áll a vendégek rendelkezésére, de télen is igénybe vehető.

 • Cím: 7771 Palkonya, Pincesor 24.
 • Tel.: +36 30 426 2958
 • Weboldal: http://www.borviraghaz.hu/vendeghazaink/borvirag-vendeghaz/
 • Kapcsolattartó: Rechnitzer Szilvia
 • E-mail: r_szilvia@borviraghaz.hu
 • Nyitvatartás:

  Egész évben bejelentkezésre

 • Kapacitás: A szálláshely két szobából (3+4 ágyas), egy fürdőszobából és egy nagy étkező-konyhás részből áll. Maximális komfortfokozatot és kényelmet nyújtunk 7 fő részére (igény szerint 2-3 pótágy is elhelyezhető).
 • Foglalási feltételek:

  Minden esetben a szállásdíj 50%-át foglalóként szükséges megfizetni, hogy a foglalás érvénybe lépjen!

arrow_upward