Borostyán Vendégház

Események betöltése

Hangulatos, önállóan bérelhető 5 szobás vendégházunk fűtött, gyerekpancsolós kerti medencével várja a 8-19 fős baráti, családi társaságokat Pécs mellett, a Villány-Siklósi Borvidéken, a gyönyörű Palkonyán. A házat a falu egyik védett lakóházának felújításával és bővítésével alakítottuk ki a műemlékvédelem és a helyi építészeti örökség maradéktalan tiszteletben tartásával. A ház építésénél csak minőségi, autentikus anyagokat használtunk, a stílus és a térkialakítás megfelel a legkényesebb ízlésnek is. A házat egyben, önállóan lehet bérelni. Ideális 8-19 fős családoknak, baráti társaságoknak, céges csapatépítésre.

2005-ben a vendégház Baranya Megye “Év lakóháza” pályázatának díjazottja!

A vendégházban 4 db 3 ágyas, és a tetőtérben egy hatalmas, akár 5 ágyas szoba áll rendelkezésre, és még 2 pótágyunk is van. A szobákhoz 4 külön fürdőszoba csatlakozik. Természetesen felszerelt konyha, terasz, zárt kert, a gyerekeket játszótér, csúszdás kuckóház várja. Babás családoknak 2 utazóágy, 3 etetőszék, babzsákok, kisméretű gyerekbútorok, műanyag tányérok, evőeszközök is rendelkezésre állnak.

Nemcsak gyerek-, kutyabarát ház is vagyunk, jól nevelt kedvenc jöhet! Wi-fi van a házban. A ház elsősorban önellátó, de igény esetén palkonyai házi, kézműves finomságokból reggelit biztosítunk. A házban palkonyai borászok borai, illy kávé, Dammann tea is fogyasztható becsületkasszás jelleggel. Vendégházunk 2005 óta működik. Büszkék vagyunk rá, hogy vendégeink jelentős része visszajár hozzánk.

Vendégeink véleményét Facebook oldalunkon, és a Google-ben is olvashatja.

Nyitva egész évben bejelentkezéssel.

Várjuk szeretettel!

Borostyán Vendégház eseményei:

  • Sajnos nincs találat.

Események lista navigáció

arrow_upward