Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

Vajon milyen bor illik a leginkább egy  veterán perui pszichedelikus cumbia zenekarhoz? Vörös vagy rozé passzol jobban Fela Kuti zenekarvezetőjének afrobeat koncertjéhez? Cabernet Sauvignon vagy Merlot csúszik jobban egy Irie Maffia koncerten? Vajon a kínai goa színtér legkiválóbb dj-inek szettjére milyen fröccs társaságában érdemes  táncolni?

Mindezt kiderítheted, ha ellátogatsz az idén első ízben megrendezett Palkonya Hangja Fesztiválra. A villányi borvidék legszebb falva sosem a megszokott unalmas programjairól volt híres, és ez első zenés borfesztiváljuk programjából is kiderül. Itt nem halk jazz fog duruzsolni a visszafogott borozgatás mellé, hanem 5 helyszínen, a világ minden tájáról érkező zenészek három napon és éjen át fogják táncoltatni a nagyérdeműt.

A Palkonya Nagyszínpadon többek között fellép a perui Los Mirlos, az Irie Maffia, Mabon Dawud Republic Delé Sosimivel kiegészülve. Sena&RedRed, Kéknyúl, a Qualitons és a Los Orangutanes. Délutánonként a pincesoron akusztikus koncertek és chillout helyszín várja a fűben heverészni vágyókat.  A Haraszti Birtokon két helyszín várja a tudatos bulizókat. A Pszihedelikus Árpaföldön a magyar és kínai pszihedelikus színtér legkiválóbb dj-i repítenek a goatrance világába reggel 10-től este10-ig.

A Soundsystem Teraszon a Dubapest HiFi hangrendszerén többek között  JumoDaddy, Wondawulf, ELO, Dj Zhao, Pélo, Sobek, Jafar, Mango táncoltatnak

A Palkonya Hangja egy kifejezetten gyerekbarát fesztivál, mesekirándulás, Bóbita bábszinház, gyerekkoncertek, kézműves szakkör  és még sok más program várja a mulatni vágyó szülők mulatni vágyó gyermekeit. A mi gyerekeink is ott lesznek!

Jegyrendelés itt!

Kezdés:
augusztus 10.
Vége:
augusztus 12.
Kategória:
Esemény Categories:
,
Honlap:
https://tixa.hu/palkonyahangja

Hol lesz?

Palkonya Pincefalu
7771 Palkonya, Pincesor + Google Térkép
Telefonszám:
06 30 4262958
Weboldal:
https://www.facebook.com/events/278402729228408/
arrow_upward