Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) bemutatja: Hú!SVÉT extrákkal, avagy Húsvéti kulináris kalandozások Palkonyán.

Extrák. Jól csengő fogalom, melyet szívesen hallunk az élet bármely területén. Palkonya április 26-28-án ötödik alkalommal rendezi meg Hú!Svét programját, de ezúttal minden téren – helyszínek, vendégek, fellépők – különlegességgel szolgál.  Az ok pedig egyszerű: mindig lehet és kell is jobban csinálni! Idén tehát EXTRÁKkal kínálja a település rendezvényét, 14 helyszínen, gálavacsorával, workshopokkal, művészeti kiállításokkal, Tóth Vera Quartet élő koncerttel.

Az év és a régió egyik legizgalmasabb programjának ígérkezik, már csak azért is, mert a „Stílusos Vidéki Éttermiség” (27-én) és a „Palkonya nyitva” (28-án) találkozik egy különleges rendezvény keretén belül, ami számos érdekes és élvezetes területet egyesít. Itt nem kell választani a gasztronómiai különlegességek, az igényes zene, az esti buli vagy a képzőművészet között. A cukrászdák – Pataki Cukrászda, Mihályi Patisserie, Czukorborsó – melyek édes süteményeiért érdemes egy kicsit az élvezetek oltárán bűnözni örömöt lopnak a lelkünkbe, miközben csodás ízekkel gazdagítanak minket. Éttermek képviselői jönnek az ország számos pontjáról, Esztergomtól kezdve Vácon át Győrig, hogy ételkülönlegességeikkel is garantálják a Hú!Svét rendezvény extra megnevezését. És persze borok, borok minden mennyiségben, illatban és ízben, a Villányi Borvidék és Palkonya neves borászaitól (Bock, Gere Attila, Vylyan, Sauska, Németh és Németh, Haraszti, Zsirai és Hárságyi). Az idei évben vidéki sztár séfek által készített exkluzív vacsorával és vidéki ebédel is várják az érdeklődőket.

Újdonság a Villányi liget, a Pavilon Palkonya és a Vaj bisztró. Lehet elmélkedni a Győri Art Piknik programjain, és tombolni az After partyn. Választani viszont nem kell, mert az extrák megnevezés tényleg azt jelenti, hogy különleges minőségű ételek, italok, programok várják az érdeklődőket. És ez még csak az ötödik rendezvény, mi lesz jövőre?

Részletes programok itt!

Kezdés:
2019-04-27
Vége:
2019-04-28
Kategória:
Esemény kategóriák:
, , , ,

Hol lesz?

Palkonya
7771Palkonya,+ Google Térkép
arrow_upward