Hú!SVÉT – mini, Palkonya

Események betöltése

Két év kihagyás után húsvét után egy héttel április 22-23-án ismét Hú!SVÉT Palkonyán. Az immár hagyományos rendezvény 2022-ben teljesen megújulva, egy rendhagyó új koncepciót követve kerül megrendezésre. Kicsit viszanyúlunk a kezdetekhez, az első SVÉTek gyökereihez. A nagyszabású-, többezer fős rendezvény helyett, egy igazán meghitt, családias hangulatú esemény kerül megrendezésre az idei évben Palkonyán.

Az esemény fő helyszíne a házigazda Palkonyha Panzió Speiz portája lesz, ahol hat kiváló vidéki étterem kínál egy egészen különleges gasztronómiai íz utazást.

Az egész napos, színes gasztronómiai kaland során, Balatonszemestől Szigligeten és Veszprémen át, Szentendréig
majd Egerből Hosszúhetényen keresztül juthatnak el a résztvevők Palkonyáig, ahol nem csak a test, hanem a lélek is jóllakik majd.

Mindezt egy kellemes tavaszi séta keretében a Palkonyha kertjében. Egész napos kóstolás, ültetett PalKonyha & Friends degusztációs vacsorák, majd esténként lélekemelő koncert élmények várnak a résztvevőkre.

A faluban szuper helyszíneken, remek kísérő programkok lesznek egész hétvégén.

Induljon hát a regisztráció az idei év első Stílusos Vidéki gasztronómiai kalandjára!

REGISZTRÁCIÓ

Résztvevő éttermek, pékségek

Az esemény alkalmával a regisztrációval végig kóstolhatod a Stílusos Vidéki Éttermiség tagjainak exkluzív tavaszi menüjét.

  • Kistücsök Étterem – Balatonszemes
  • Szabi a pék – Szentendre
  • Almalomb – Hosszúhetény
  • Gusto 13 – Veszprém
  • Macok – Eger
  • Palkonyha & Friends – Palkonya
  • Villa Kabala – Szigliget

Az idei évben a rendezvény látogatása regisztráióhoz kötött. A regisztráció időpontra szól, kérjük figyeljetek melyik program mikor kezdődik, mert a korlátozott férőhelyek miatt a beengedés az időpontrat váltott regisztrációk szerint történik majd.

Az eseményre 12 év alatti gyerekek számára nem szükséges regisztrálni.

REGISZTRÁCIÓ

Kezdés:
április 22.
Vége:
április 23.
Kategória:
Esemény kategóriák:
, ,
Honlap:
https://bit.ly/3qHPBMv
arrow_upward